Vul een zoekwoord in

Meewerken

Bij GZ-Punt geloven we in de kracht van het netwerk. Daarom werken we nauw samen met partners en professionals in een ecosysteem. GZ-Punt is op zoek naar inspirerende, actieve en betrokken partners. Deel jij of deelt jouw organisatie onze visie op gezondheid? Geloof je in de (veer)kracht van mensen? Ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jou of je organisatie.

Zorgorganisaties

Als GZ-Punt nodigen we partners en organisaties uit om samen met ons stappen te maken naar een toegankelijke, innovatieve en betaalbare ggz. Haakt jouw zorgorganisatie bij ons aan? Bekijk de mogelijkheden voor organisaties.

Professionals en zzp’ers

GZ-Punt biedt een groot aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Van yoga en massage tot behandeling van complexe problematiek. Daarvoor zoeken we professionals die zich bij ons willen aansluiten. Jij behoudt je vrijheid en kunt je volledig richten op je passie en op je cliënten. Wij maken het je makkelijk en ontzorgen bij administratieve lasten. Ons concept is simpel: jij doet het werk dat je leuk vindt en wij regelen de rest!

Gemeenten

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor onderdelen van het zorg- en welzijnsaanbod aan inwoners. GZ-Punt wil hierbij een ontzorgende partner zijn. Zo kunnen gemeenten voor de inzet van Specialistische Ondersteuners Jeugd (SOJ) een beroep doen op GZ-Punt.