Vul een zoekwoord in

Meewerken met GZ-Punt als zorgprofessional (zzp’er)

Bij GZ-Punt bieden we je volop mogelijkheden om je te richten op waar jij goed in bent: het verlenen van de beste ondersteuning, als expert en als coach. Bij ons kun je vanuit een holistisch mensbeeld aan de slag. Wij maken het je makkelijk en ontzorgen bij administratieve lasten. Sluit je vandaag nog bij ons aan. Bekijk de voordelen!

Profiteer van een breed opleidingsaanbod

Bij GZ-Punt kun je jezelf blijvend ontwikkelen. Je kunt gebruikmaken van een breed opleidingsaanbod. Zodat je met passie voor je vak het beste uit jezelf kunt blijven halen.

Word volledig ontzorgd in techniek en administratie

Bij GZ-Punt neemt een professioneel team je zo veel mogelijk randzaken uit handen. We ontzorgen je bijvoorbeeld op administratief gebied en ook als je problemen tegenkomt tijdens de uitvoering van je (online) werkzaamheden, dan staat er hulp voor je klaar.

Werk samen met collega’s in een hechte community

Samenwerking staat bij GZ-Punt hoog in het vaandel. Er staat een community van collega’s en specialisten om je heen, waarmee je samenwerkt en waar je altijd op kunt terugvallen. Door die brede samenwerking met veel disciplines, zowel online als offline, kun je jezelf verder ontwikkelen.

Onderdeel van maatschappelijke vernieuwing  

Je wordt onderdeel van een brede maatschappelijke beweging die zich inzet voor vernieuwing van de zorg. Waar je de ruimte krijgt om mee te denken, te innoveren en je eigen ideeën in te brengen. Zo werk je mee aan onze grote ambitie: het toegankelijk maken van zorg door mensen de tools en ondersteuning te geven om te werken aan hun eigen vitaliteit en veerkracht.

Hoe werkt het?  

Bij GZ-Punt kun je je werk flexibel inrichten. Zo bepaal je zelf je werktijden en hoef je geen verplichte diensten te draaien. Je kunt kiezen of je een dienstverband wilt of liever als zzp’er werkt. Of je thuis aan de slag wilt of dat je dat liever doet in een van de toekomstige servicehubs.

Abonnementen

De flexibiliteit van GZ-Punt vind je ook terug in onze abonnementen. Er is voor elke zorgprofessional een passend aanbod. Je bepaalt zelf wat jij nodig hebt. Binnenkort publiceren we hier onze abonnementsvormen. Wil je nu al meer weten? Neem dan contact met ons op.