Vul een zoekwoord in

Nieuws

GZ-Kompas: Het verkennend gesprek van de toekomst

17 november 2023

GZ-Kompas is ontwikkeld om de vraag van de cliënt te matchen met een passend antwoord. Met GZ-Kompas kan een professional sneller tot de kern komen en daardoor efficiënter werken. Dit moet uiteindelijk bijdragen aan kortere wachtlijsten binnen de zorg.

GZ-Schakel: verbinder van vraag & aanbod bij mentale vragen

26 september 2023

GZ-Schakel is een regionaal en onafhankelijk coördinatiepunt voor iedereen die op zoek is naar hulp, consultatie of een professioneel advies bij mentale problemen. GZ-Schakel is de gids naar de juiste plek, zowel voor verwijzers als zorgvragers.

Minister Helder over de ggz

08 juli 2022

𝗠𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗛𝗲𝗹𝗱𝗲𝗿 vraagt zich af of we elke zorgvraag wel met zorg moeten beantwoorden. Ze noemt GZ-Plein hier als innovatieve oplossing waar mensen zelf hun antwoorden kunnen vinden over het werken aan hun gezondheid.

Avondcongres Digitaal Vitaal

14 juni 2022

Dinsdag 13 november spreekt onze directeur Esmee Valk op het avondcongres Digitaal Vitaal: e-health bij preventieve gezondheid en zorg. Een kosteloos avondcongres voor professionals in sociaal en medisch domein.

Minister Helder en Esmee Valk in gesprek

25 mei 2022

Onze directeur Esmee Valk had afgelopen maandag een inspirerend gesprek met Conny Helder, minister voor Langdurige Zorg en Sport. Ze hebben gesproken over hoe wij de zorg anders willen: namelijk van sickcare naar healthcare.

Minister Helder over GZ-Plein

10 mei 2022

"Ik heb haast, want de toekomst is al begonnen", zei Minister Helder gisteren bij de openingsmanifestatie 2022 van ICT&health. En dat is precies wat wij ook denken.

Event ICT & Health

09 mei 2022

Maandag 9 mei op het event ICT & Health in Den Haag vertelt Esmee Valk, directeur van GZ-Punt, over hét nieuwe gezondheidsplatform GZ-Plein waar we mensen ‘verslaafd’ maken aan gezondheid.

meer laden...