Vul een zoekwoord in

De GZ-Hubs

De GZ-Hubs zijn moderne gezondheid- of leefstijlwinkels waar cliënten en behandelaars elkaar kunnen ontmoeten. In deze hubs wordt aanvullend advies, training en dienstverlening aangeboden op het vlak van mentale en fysieke gezondheid.

De GZ-Hubs ondersteunen het online aanbod van gezondheidsplatform GZ-Plein. De hubs bieden een gevarieerd aanbod aan diensten om lichaam en geest te versterken en mensen zo snel mogelijk weer in hun kracht te zetten. Denk aan extra gesprekken als daar naast de digitale ondersteuning behoefte aan is. Of aan fysieke trainingen zoals yoga. Deze lessen en trainingen worden zowel digitaal als fysiek gegeven, zodat meerdere mensen thuis of op andere plekken tegelijkertijd van het (groeps)aanbod gebruik kunnen maken. Vergelijk het met Coolblue, waar een fysieke winkel het digitale concept ondersteunt.

Landelijke dekking

GZ-Punt streeft naar een landelijke dekking van GZ-Hubs. De eerste GZ-Hub in Wageningen opende in oktober 2021 haar deuren. Utrecht staat gepland voor opening in oktober 2022. Daarnaast werkt GZ-Punt samen met partners aan de opening van vergelijkbare hubs in Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen en Den Bosch. Daarna volgen hubs in Den Haag, Eindhoven, Arnhem, Hilversum, Deventer en Amersfoort. 

Adressen en contactgegevens


GZ-Punt Wageningen
Industrieweg 21
6702 DR, Wageningen
Telefoon: 085 08 23 400
E-mail: wageningen@gz-punt.nl
Website: wageningen.gz-punt.nl

GZ-Punt Utrecht
St. Laurensdreef 37
3565 AJ Utrecht
Telefoon: 085 08 23 400
E-mail: utrecht@gz-punt.nl
Website: utrecht.gz-punt.nl

GZ-Punt Nijmegen
(adres volgt zodra beschikbaar)

GZ-Punt Den Bosch
(adres volgt zodra beschikbaar)